بستنی یکی از دسر های بسیار محبوب و پر طرفدار در تمامی سنین می باشد که در این مقاله قصد داریم به آموزش بستنی قیفی خانگی بدون دستگاه بستنی ساز صنعتی بپردازیم با سایت صنایع برودتی آرامیس مارکت همراه باشید.
آموزش مرحله به مرحله بستنی قیفی وانیلی بدون ثعلب در خانه
- 2 1/2 فنجان نصف و نیم
- 8 عدد زرده تخم مرغ
- 1 فنجان شکر
- 2 1/2 فنجان خامه غلیظ
- 4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
مرحله اول:
شکر، خامه و شیر را در قابلمه ای با حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل شود. فقط آنقدر حرارت دهید که مخلوط داغ شود و حلقه کوچکی از کف در اطراف لبه ظاهر شود.
مرحله دوم
زرده تخم مرغ و شکر را مخلوط کنید (با همزن دستی یا در همزن با سرعت کم تا متوسط، زرده تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا غلیظ شود. این کمتر از یک دقیقه طول خواهد کشیدعصاره وانیل را به خوبی مخلوط کنید و حداقل 2 ساعت خنک کنید)
مرحله سوم
خامه را کم کم به مخلوط زرده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله چهارم
مخلوط را دوباره داخل قابلمه بریزید. مخلوط ترکیب شده را فقط تا زمانی گرم کنید که حباب هایی در اطراف لبه قابلمه ایجاد شود و مایع بخار شود و مدام هم بزنید.
مرحله ششم
وقتی بستنی به آرامی منجمد شد، بلافاصله سرو کنید یا یک تکه پلاستیک را مستقیماً روی بستنی قرار دهید و به مدت 2 تا 3 ساعت در فریزر قرار دهید تا برسد.
مرحله هفتم
مخلوط بستنی سرد را در دستگاه بستنی ساز بریزید، دستگاه را روشن کنید و طبق دستور سازنده، 20 تا 25 دقیقه هم بزنید.